Hvaler-s3-690.jpg

D/S ”Hvaler” raskere i drift – med GRASROTANDELER!

Knut er en snill gutt

Til de av mine venner som gjerne vil støtte et seriøst stykke levende kulturarbeid, har dere nå muligheten til å støtte mitt vedlikehold uten at dere selv merker det.

Jeg ser virkelig frem til å komme i drift, og jeg trenger all den støtten jeg kan få slik at du og jeg snart kan reise på tur rundt i Hvaler-skjærgården en fin vårkveld eller en varm sommerdag. Kanskje med oppankring og bading i det fine vannet som Hvaler-øyene omgir seg med.

Norsk Tipping har satt i gang et prosjekt som heter Grasrotandelen. I korte trekk går det ut på at hver gang du spiller et spill i Norsk Tipping kan 5 % av innsatsen gå til mitt vedlikeholdsarbeide. Det eneste du behøver å gjøre er å gi beskjed når du spiller på et av spillene til Norsk Tipping.

Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner av innsatsen som går direkte til vedlikehold og restaurering av M/S ”Hvaler” hvis du gir beskjed om at du ønsker det.

Slik kan du gi din «grasrot-støtte» til ”Hvaler”:

Når du skal levere spill må du gjøre oppmerksom på at du vil være grasrotgiver til ”Hvalers venner”. Informasjonen du tar med til tippekommisjonæren når du skal registrere deg som «grasrotgiver» finner du her. Ta med dette, så blir det satt av penger til D/S Hvalers venner for hvert eneste spill du leverer. Jeg synes dette høres ut som en veldig god ide!

Takk for hjelpen!

Hilsen M/S Hvaler

Aktiviteter og arrangementer

Ingen oppføringer er funnet

 

 

Stiftelsen D/S Hvaler © 2014
Org.nr.: 993 495 751
Bank: 1000.14.12952

Webdesign & drift: JKWEB

Admin