Vi søker nye frivillige

MS Hvaler har behov for frivillige dugnadsarbeidere til to viktige oppgaver ombord. Les mer om stillingene og ansvarsoppgavene i vår stillingsannonse eller ta kontakt med de ansvarlige.

1) Vi søker serveringspersonell:

Servering av god mat og drikke utgjør en viktig del av en vellykket tur med MS Hvaler. Vi ønsker kontakt med kvinner og menn som har lyst til å hjelpe til med dette. Pantryteamet består i dag av en gruppe på 7 til 8 personer som du blir en del av. Det forlanges ingen formell utdannelse. Arbeidet er dugnadsbasert og du må være over 18 år.

Har du vite mer om stillingen? Ta kontakt med undertegnede på telefon 908 24 583 eller e-post så får du mer informasjon om hva stillingen innebærer.

Per-Arild Andersen
leder pantry-gruppen

2) Vi søker maskinpassere:

Maskinpasserens oppgaver er knyttet til drift og vedlikehold av fremdriftsmaskineriet, maskinromssystemer inkludert pumper og rørsystem for brannsystemet, samt elektrisk anlegg. Vedkommende skal utføre tildelte oppgaver og annet arbeide på dekk etter instruks/behov.
Stillingen er dugnadsbasert og rapporterer til Maskinpasser I.

Ta kontakt med Kåre D. Hjelle 994 48 4187 eller Knut Alnæs 957 62 251 i Stiftelsen D/S Hvaler for nærmere orientering om stillingen. Se også stillingsannonsen som står i vårt informasjonsblad.

Kåre D. Hjelle
Mannskapsansvarlig

Støtt stiftelsens arbeid

Det er flere måter man kan støtte det viktige restaureringssarbeidet av MS "Hvaler" på. Et medlemskap i D/S Hvalers Venner koster kun kr. 350,- pr. år og da får du også tilsendt vårt nyhetsblad 2 ganger pr. år.

Du kan også gi din grasrotandel som støtte til restaureringen eller kjøpe noen av våre fine produkter med "Hvaler" som motiv.

Les mer ->

Våre støttespillere

MS Hvaler er av nasjonal betydning og bredden blant våre støttespillere viser at båten vår er viktig for veldig mange. Våre sponsorer hører hjemme over hele Østlandet, og flere har støttet oss gjennom mange år. MS Hvaler er den eneste passasjerbåten på sjø bygget på 1800-tallet som fortsatt finnes på Østlandet.

Les mer om hvem som er våre sponsorer, og hvordan de bidrar til våre arbeider.

Les mer ->

 

Historien om D/S Hvaler

Historien om D/S Hvaler startet 1892 med nytt dampskipselskap og bestilling av ny dampbåt.

Vi har samlet noen unike bilder og fått skrevet ned den innholdsrike historien til båten som igjen er sjøsatt i Fredrikstad.

I november 2013 kom den på vannet etter omfattende restaurering, og håpet er at den snart skal være operativ igjen.

Les mer ->